Produkter

Nedan presenteras Qairos Games produkter och kommande projekt. För mer information om en specifik produkt, klicka på bilden till vänster eller den markerade länken i den korta introduktionstexten. Alla priser som anges är inklusive moms. Vid beställning av någon produkt från vår hemsida gäller det pris som för dagen för beställningen finns angivet i denna lista.

 

 

REGELBÖCKER

   

Pompedia Grundregler

Pris: 199 kr

Pompedia Grundregler är ett rollspel i klassisk fantasymiljö med humoristiska inslag. Spelet innehåller ett komplett regelsystem med regler för hur man genererar rollpersoner, använder färdigheter och magi, simulerar strider m.m. Klicka här för mer information om Pompedia Grundregler.

 

 

TILLBEHÖR

   

Eknatis

Pris: 149 kr

Eknatis är ett tillbehör till Pompedia Grundregler. Modulen beskriver landet Eknatis med dess geografi, historia, religion, politik, ekonomi, militärmakt, sociala struktur m.m. Klicka här för mer information om Eknatis.

   

Pallasadonien

Pris: 149 kr

Pallasadonien är ett tillbehör till Pompedia Grundregler. Modulen beskriver landet Pallasadonien med dess geografi, historia, religion, politik, ekonomi, militärmakt, sociala struktur m.m. Klicka här för mer information om Pallasadonien.

   

ÄVENTYR

   

Fiobes Spegel

Pris: Fritt att ladda ner för privat bruk

Fiobes Spegel är ett äventyr till Pompedia Grundregler. Äventyret utspelar sig i den Pallasadoniska övärlden och kretsar kring de mytomspunna oraklen i Teralea. Klicka här för mer information om Fiobes Spegel.
   
   

Sagan om Solens och Månens Tecken

Pris: Fritt att ladda ner för privat bruk

Sagan om Solens och Månens Tecken är ett äventyr till Pompedia Grundregler. Platsen är Eknatis och äventyret utspelar sig före trilogin Arvet från Cosso. Klicka här för mer information om Sagan om Solens och Månens Tecken.
   
 

ÄVENTYRSTRILOGIN
ARVET FRÅN COSSO

Calenessars Hus

Pris: Fritt att ladda ner för privat bruk

Calenessars Hus är ett äventyr till Pompedia Grundregler. Äventyret är första delen i trilogin Arvet från Cosso. Klicka här för mer information om Calenessars Hus.
   

Den Ensliga Ön

Pris: Fritt att ladda ner för privat bruk

Den Ensliga Ön är ett äventyr till Pompedia Grundregler. Äventyret utgör andra delen av trilogin Arvet från Cosso. Klicka här för mer information om Den Ensliga Ön.
   

Drakens Grotta

Pris: Fritt att ladda ner för privat bruk

Drakens Grotta är ett äventyr till Pompedia Grundregler. Äventyret är den tredje och avslutande delen av trilogin Arvet från Cosso. Klicka här för mer information om Drakens Grotta.
   
   

Rollformulär

Rollformulär till Pompedia Grundregler kan beställas från Qairos Games hemsida (klicka på bilden för en förhandstitt). Rollformulären säljs i "paket". Ett paket innehåller 20 st rollformulär och kostar 40 kr. Rollformulär kan även laddas ned från hemsidan och användas för privat bruk. Se sektionen Övrigt. Rollformuläret får inte kopieras och säljas eller på annat sätt utnyttjas i kommersiellt syfte utan Qairos Games skriftliga tillstånd.

   

Rollformulär (Originalversionen)

Pris: 40 kr per paket

Rollformulär till Pompedia Grundregler.

   

Tilläggsblad - Färdigheter & Besvärjelser

Pris: 40 kr per paket

Tilläggssida till ovanstående rollformulär med fler rader för Färdigheter och Besvärjelser.

 

 

   

Utökat rollformulär

Pris: 40 kr per paket

Rollformulär till Pompedia Grundregler med plats för anteckningar om när- och avståndsvapen, rustning, hjälm och sköld.

   

Utökat 2-sidigt rollformulär

Pris: 80 kr per paket

Rollformulär till Pompedia Grundregler med plats för anteckningar om rollpersonen, när- och avståndsvapen, rustning, hjälm och sköld.

   

Tilläggsblad - Färdigheter & Besvärjelser (Utökat RF)

Pris: 40 kr per paket

Tilläggssida till det utökade och det 2-sidiga utökade rollformuläret, med fler rader för Färdigheter och Besvärjelser.

 

 

   


Utökat rollformulär 2006

Pris: 40 kr per paket

2006 års uppdaterade version av det utökade rollformuläret till Pompedia Grundregler med plats för anteckningar om när- och avståndsvapen, rustning, hjälm och sköld.

   

Tilläggsblad - Färdigheter & Besvärjelser 2006

Pris: 40 kr per paket

Tilläggsblad till 2006 års uppdaterade version av det utökade rollformuläret med plats för fler färdigheter och besvärjelser.

 
 

Kommande projekt

Flera produkter är för närvarande under utveckling. Kommande projekt presenteras vid senare tillfälle.

 
Nästa modul vi planerar att släppa heter Nordländerna, en produkt som innehåller information om ett antal länder i de norra delarna av Pompedia.
   

Nordländerna

Innehåll

Nordländerna är ett tillbehör till Pompedia Grundregler. Modulen beskriver ett antal länder i de norra delarna av Pompedia med dess geografi, historia, religion, politik, ekonomi, militärmakt, sociala struktur m.m. Mer information kommer senare.

Utöver detta är en äventyrssvit som går under namnet Arvet från Cosso under utveckling. Delar av dessa äventyr kommer att finnas tillgängliga för fri nerladdning på vår hemsida. Mer information kommer inom kort.

Startsida Information Produkter Beställningar Frågor Övrigt E-post