Rollformulär

Här kan du ladda ner flera olika rollformulär till Pompedia Grundregler (klicka på bilden för en förhandstitt). Rollformulären går även att beställa som högupplösta pappersutskrifter i A4 format. Du hittar mer om detta på vår produktsida och på beställningssidan.

 

Rollformulär

Rollformulär till Pompedia Grundregler. Klicka på ikonen till vänster för att ladda ned rollformuläret (denna konvertering av grundreglernas rollformulär är från 2002).
 

 

   
  Fler rollformulär (nya JPG från 2008)

Originalversionen av rollformuläret till Pompedia Grundregler. Formuläret finns med i regelboken på sidan 112 och även som nerladdningabar version ovan (från 2002). Denna konvertering är gjord från samma original, men är överförd till bildformat med större noggrannhet för bättre slutresultat. Högerklicka här och välj spara för att ladda ner formuläret i JPG format.

   

Tilläggsblad - Färdigheter & Besvärjelser är en tilläggssida till ovanstående rollformulär med fler rader för Färdigheter och Besvärjelser. Högerklicka här och välj spara för att ladda ner formuläret i JPG format.

 

 

   

Utökat rollformulär till Pompedia Grundregler med plats för notering av närstrids- och avståndsvapen, rustning, hjälm och sköld. Högerklicka här och välj spara för att ladda ner formuläret i JPG format.

   

Tilläggsblad - Färdigheter & Besvärjelser är en tilläggssida till det utökade rollformuläret (samma som till det 2-delade rollformuläret nedan) med fler rader för Färdigheter och Besvärjelser. Högerklicka här och välj spara för att ladda ner formuläret i JPG format.

 

 

   

2-delat rollformulär (sid 1) till Pompedia Grundregler med innehållet uppdelat på två sidor och plats för mer information om rollpersonen, vapen, föremål och utrustning. Högerklicka här och välj spara för att ladda ner formuläret i JPG format.


2-delat rollformulär (sid 2) till Pompedia Grundregler med innehållet uppdelat på två sidor och plats för mer information om rollpersonen, vapen, föremål och utrustning.. Högerklicka här och välj spara för att ladda ner formuläret i JPG format.

   

Tilläggsblad - Färdigheter & Besvärjelser är en tilläggssida till det 2-delade rollformuläret (samma som till det utökade rollformuläret ovan) med fler rader för Färdigheter och Besvärjelser. Högerklicka här och välj spara för att ladda ner formuläret i JPG format.

 

 

   

2006 års version av det utökade rollformuläret till Pompedia Grundregler med plats för notering av närstrids- och avståndsvapen, rustning, hjälm och sköld har fått nytt useende, men är i övrigt samma formulär. Högerklicka här och välj spara för att ladda ner formuläret i JPG format.

   
Tilläggsblad - Färdigheter & Besvärjelser 2006 är en tilläggssida till 2006 års version av det utökade rollformuläret med fler rader för Färdigheter och Besvärjelser. Högerklicka här och välj spara för att ladda ner formuläret i JPG format.
   

Startsida Information Produkter Beställningar Frågor Övrigt E-post