Qairos Games

Välkommen till Qairos Games hemsida!

På den här siten hittar du bl.a. information om företaget Qairos Games och om våra produkter, du kan beställa varor direkt från nätet, och du kan få svar på vanliga frågor om företaget: om hur du skall gå tillväga för att beställa varor, om hur varorna levereras och om vilka avtalsvillkor som gäller m.m. Hemsidan uppdateras ständigt med ny information. Vill du ta del i vad som händer inom företaget kan du få ett nyhetsbrev skickat till din e-post adress. Klicka här för mer information.

Qairos Games är ett spelföretag som i huvudsak ägnar sig åt att tillverka rollspel. Företaget är lokaliserat i Stockholmstrakten, men tack vare internet är det möjligt för oss att leverera varor till hela landet. För närvarande kan vi tyvärr inte leverera till adresser utanför Sverige. Genom att använda dig av ett färdigt beställningsformulär kan du enkelt beställa våra produkter direkt från hemsidan. Klicka här för mer information. Betalningen sker mot postförskott eller genom inbetalning på plusgirokonto och produkterna levereras så snabbt som möjligt direkt hem till dig, till ditt utlämningsställe eller till din lantbrevbärare (beroende på var du bor och hur du väljer att betala).


Nyheter/Uppdateringar

Senast uppdaterad: 3/10 2011


Sänkta priser!

Vi har sänkt våra priser med upp till 25 %. Som vanligt är det även möjligt att få mängdrabatt vid större beställningar.

Pompedia på ÄlvCon 2011

Skuggor över Calamore är namnet på det Pompediaäventyr som kommer att spelas på rollspelskonventet ÄlvCon 2011. Äventyret är skrivet av Qairos Games i samarbete med rollspelsföreningen Gamers' Guild. ÄlvCon som går av stapeln i Älvsjö söder om Stockholm den 21-22 oktober erbjuder bland annat flera olika rollspelsarrangemang, brädspel, filmvisning m.m. Hör av dig till Maria på maria@alvsjokyrkan.se för mer information om ÄlvCon 2011. Calamore är ett land på de västra öarna, en del av Pompedia. Skuggor över Calamore kommer att finnas tillgängligt på vår hemsida framöver.

 

Drakens Grotta - Nytt äventyr till Pompedia

Rollpersonernas sökande efter gamla eknatiska föremål som försvann under den cossiska perioden tar dem in i Luxosdeltat till bortglömda platser från den gammaleknatiska tiden. I Luxosdeltat bor det gömda Krokodilfolket. De lever sina liv på båtar och flottar på de stora floderna och de känner till deltats alla platser och faror och dess glömda historia. I den tredje och sista delen av Arvet från Cosso ställs rollpersonerna inför de största utmaningarna hittills. Kommer de att slutföra sitt uppdrag eller gå under på vägen?

Äventyret kan laddas ned från denna sida.

 
 

Den Ensliga Ön - Nytt äventyr till Pompedia

I del två av Arvet från Cosso måste rollpersonerna resa ut till en avlägsen ö där ett gammalt kloster står rest högt upp på en klippa. Det bor fortfarande munkar i klostret, men dess storhetstid är sedan länge förbi. Trots detta sänder kyrkan fortfarande ut män från Corsentica för att stå på vakt. Vad döljer sig egentligen i de urgamla gravvalven? Svaren på rollpersonernas frågor finns på klosterön. Väl där kan de avslöja klostrets hemligheter och klara sitt uppdrag, men de måste först hitta ett sätt att ta sig till den isolerade utposten.

Äventyret kan laddas ned från denna sida.

 
 

Calenessars Hus - Nytt äventyr till Pompedia

Rollpersonerna har lärt känna den eknatiska prästinnan Isanneh Akilahn och hon har gett dem i uppdrag att hitta tre halsband som försvann för mer än 400 år sedan. Isanneh har spårat ett av halsbanden till Calenessars Hus i den eknatiska huvudstaden Ankhtoras. I denna första del av äventyrstrilogin Arvet från Cosso prövas rollpersonernas list och sociala färdigheter. Har spelarnas karaktärer det som krävs för att klara sig i den eknatiska huvudstaden med alla dess faror och utmaningar?

Äventyret kan laddas ned från denna sida.

 
 

Sagan om Solens och Månens Tecken - Nytt äventyr till Pompedia

För 400 år sedan härjades Eknatis av cossiska plundringståg. Helgedomar uppsöktes, skatter fördes bort och tjänare och präster fördrevs. Efter den cossiska plundringen av landet försvann mycket av kunskapen om de gamla platserna och det som en gång varit: men än döljer helgedomarna många hemligheter. Rollpersonerna dras i Sagan om Solens och Månens Tecken in i ett dödligt maktspel och en jakt på skatter från det förflutna tar sin början.

Äventyret kan laddas ned från denna sida.

 
 

Fiobes Spegel - Ett äventyr till Pompedia

"I Pallasadoniens övärld ligger ön Mykodelos där det berömda templet i Teralea finns, hemvist för de sägenomspunna oraklen som kan skåda bortom tid och rum. Varför bryter oraklen plötsligt sin avskildhet, varför sänder de sina tjänare ut till världens alla hörn för att hitta de utvalda? Om du blev kallad, skulle du då resa med till oraklens tempel och ta reda på vad som är på gång?"

Äventyret kan laddas ned från denna sida.

 


Qairos Games har ny adress!

Vi har fått ny adress. Den nya adressen är:

Qairos Games HB
Box 6089
141 06 Kungens Kurva

Kompendium - Pompedia Grundregler

Här hittar du en samanfattning av Pompedia Grundregler.

Rollformulär

Vi har gjort JPG versioner av olika rollformulär till Pompedia Grundregler. Formulären kan laddas ner från den här sidan eller beställas från produktsidan.

FV calc 1.4.1

En ny version av FV calc finns att ladda hem från sidan Övrigt.

Mängdrabatt

Det är nu möjligt att få mängdrabatt vid större beställningar. För mer information hör av er till info@qairosgames.com.

Återförsäljare sökes

Qairos Games söker återförsäljare. Om ni är intresserade av eller känner någon som kan tänkas vara intresserad av att sälja våra produkter, får ni gärna höra av er till info@qairosgames.com för mer information.

Snart släpps Nordländerna - Nästan innan du hunnit tröttna!


Startsida Information Produkter Beställningar Frågor Övrigt E-post